06 15 45 07 98 whatsapp info@wandaspaak.nl

Stap 1: Consult aanvragen

Je geeft via Social Media, WhatsApp, email of via de website aan dat je graag hulp wilt bij het slapen/de onrust van je kind. Op de website kun je zien welke verschillende consulten ik aanbied en direct boeken. In het aanvraagformulier geef je kort aan wat er speelt. Aan de hand hiervan kan ik beoordelen of het gekozen consult hier ook daadwerkelijk bij past. Wil je hierover graag advies? Dan kunnen we, geheel vrijblijvend, een korte telefonische kennismaking afspreken. Hierin bespreken we kort jouw situatie en stemmen we af welk consult het beste past.

Stap 2: Bevestiging

Na de aanvraag ontvang je per mail de bevestiging. Hierin geef ik aan wat ik voor je kan betekenen en of je gekozen consult hierbij aansluit. Als er sprake is van een wachtlijst dan zal ik dat ook in deze mail vermelden. 
In deze mail ontvang je van mij ook een intakeformulier en andere belangrijke formaliteiten. 

Stap 3: Intakeformulier

Het intakeformulier vul jij zo eerlijk en volledig mogelijk in. Je hoeft niet bang te zijn dat ik dingen gek vind. Ik heb al heel veel gezien en gehoord. Ook vraag ik je om minimaal twee daglogs bij te houden en op te sturen. 
Aan de hand van deze informatie ga ik aan de slag met mijn analyse, advies en een slaapplan op maat. 

Stap 4: Het consult

Het moment is aangebroken. Op de afgesproken datum mail ik je het slaapplan. Hierin lees je de analyse, mijn advies en het slaapplan. Ook blik ik een stukje vooruit en geef je tips voor de toekomst, zodat jij over voldoende kennis en kunde beschikt om je eigen slaapcoach te worden. 
We plannen ook meteen een datum voor het eindgesprek en eventueel om het consult telefonisch door te spreken. 

Stap 5: Zelf aan de slag

Het is tijd voor het echte werk. Neem eerst de tijd om het slaaplan volledig te lezen. Verzamel al je vragen en stuur deze via de mail naar me toe. Ik beantwoord deze zo snel mogelijk via de mail of telefonisch als we dat hebben afgesproken.
Is alles helder? Dan kun je aan de slag.
Afhankelijk van het gekozen pakket houd ik de komende periode vinger aan de pols en kun je bij me terecht met je vragen.