06 15 45 07 98 whatsapp info@wandaspaak.nl
header-lekker-slapen

Eigenlijk valt en staat alles met het goed slapen van je baby. Als hij/zij goed slaapt, heeft hij/zij energie om te ontwikkelen en te ontdekken. Maar ook als hij/zij goed slaapt, heb jij ook meer ruimte om je rust te pakken. Maar slapen is niet vanzelfsprekend. Een baby moet leren slapen.

Tijdens de zwangerschap wordt er veel informatie gegeven. Deze informatie gaat niet over het slapen van je baby. En dat is jammer. Want door te zorgen voor een goede slaapbasis kun je problemen met slapen in de toekomst verkleinen en/of voorkomen.

Slapen is niet gaan liggen met je ogen dicht en je valt in slaap. Slapen is een samenwerking tussen verschillende factoren. Naast de kunst van het slapen, spelen hechting, prikkels, maar ook jij als moeder een belangrijke rol in het goed of juist niet goed kunnen slapen. En daarnaast kan je baby te maken krijgen met onruststokers die ook flinke problemen kunnen veroorzaken op het gebied van slapen.

Ik help jou bij alle factoren die een rol spelen bij het slapen. Zodat er geen belemmeringen zijn bij het slapen van je baby en jij als moeder goed in je vel zit en optimaal kunt genieten van je prachtige gezin.

Op de pagina Tarieven kun je lezen welke verschillende consulten ik aanbied. Weet je niet zo goed welke keuze je moet maken? Dan mag je me altijd een berichtje sturen via Instagram, Whatsapp of mail. Dan plannen we een kennismakingsgesprek en kijken we samen welke optie voor jou situatie het meest geschikt is.