06 15 45 07 98 whatsapp info@wandaspaak.nl

Moederskracht Express

150 dagen
Een interactieve reis naar jezelf

Lieve moeder,
Het voelt misschien (nog) niet zo, maar je hebt al die goedbedoelde adviezen niet nodig. Je hoeft niet urenlang op Google te zoeken naar hét juiste antwoord. Diep van binnen weet je het al. Je weet wat je wilt en hoe je het moederschap én je leven in wilt richten. Het enige wat je hoeft te doen is de reis te maken naar jezelf om deze en veel meer antwoorden te vinden. 

Hoe?

Ga mee met de Moederskracht Express!

Denk jij ook wel eens had ik maar eens een moment voor mezelf…
… maar is er altijd wel iemand die iets van je wilt?

Heb je het idee altijd te moeten voldoen aan de eisen van anderen
… maar zou je het zo graag op je eigen manier willen doen?

Wil jij graag meer tijd voor jezelf
… maar voel jij je schuldig als je een keer voor jezelf kiest?

Reageer jij vaak heftiger op je geliefden dan je zou willen
… maar heb je geen idee hoe je dit kunt veranderen?

Als jij je herkent in bovenstaande dan is het tijd om mee te gaan met de Moederskracht Express. Dan is het tijd om zonder schuldgevoel jezelf te kiezen. Dit is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor de rest van het gezin!

Moederen op z’n mooist

Ik neem je mee op reis. Op reis naar jezelf. En op reis naar het moederschap. Ik laat je zien hoe je het moederschap niet langer gaat zien als een reis langs hoge bergen en diepe dalen, maar langs een glooiend landschap. Een reis waar je intens van gaat genieten. Een reis waarbij ruimte is voor je eigen behoeften en verlangens én voor die van je kind(eren).
Pas als jij lekker in je vel zit, jezelf kunt zijn en ontspannen bent, kun jij dit ook aan je kind leren. En je wilt toch graag dat je kind opgroeit als een persoon die echt zichzelf kan en durft te zijn. Als een persoon die voor zichzelf op komt, waar je ongelooflijk trots op bent. Je wilt toch dat je kind opgroeit tot de allermooiste versie van zichzelf.
Dan zul je wel het goede voorbeeld moeten geven!

Na deze training:

Weet jij weer wie jezelf bent en wat jij belangrijk vindt.

Weet jij hoe je jouw leven én het moederschap kunt inrichten volgens jouw voorwaarden.

Heb jij een goede balans gevonden tussen jouw behoeften en die van je partner en kinderen.

Ervaar jij weer rust in je leven en kun je weer echt genieten.

Being a mother is learning about the strengths you didn’t know you had…
and dealing with fears you didn’t know existed

Inhoud van deze unieke reis

Door middel van vragen, opdrachten en creativiteit haal ik je uit je hoofd en breng ik je dichter bij je hart. Op deze manier herontdek jij jezelf en maak je kennis met de nieuwe jij. De opdrachten zijn zo samengesteld dat ze voor iedereen te doen zijn, ook als je helemaal niet creatief bent. Want creativiteit is zoveel meer dan enkel boetseren en verven.
Tijdens deze innerlijke reis ga je langs vier fasen. De eerste drie fasen vormen samen het fundament voor jouw Moederskracht. Als die drie in balans zijn, ben jij in staat om het leven te leiden waar jij echt gelukkig van wordt. 

KRACHT
Geloven in je eigen kracht

Je hebt zo ontzettend veel kracht in je zitten. De kans is groot dat je het geloof hierin bent kwijtgeraakt. Dat je jezelf helemaal bent kwijtgeraakt. Weet je nog wel wie je eigenlijk bent? Weet je nog wel wat jou echt blij maakt? Wat vind jij belangrijk? Hoe wil je het moederschap inrichten?

 

In deze eerste fase ga je op ontdekking naar jezelf. Naar jouw rol. Je gaat op zoek naar jouw kracht en weet wat je kunt doen om dichterbij je kracht te komen en minstens zo belangrijk, hoe je hier dichtbij kunt blijven en erin kunt blijven geloven.

GEVOEL
Vertrouwen op je gevoel

Om te kunnen vertrouwen op je gevoel is het belangrijk dat je dichtbij jezelf durft te komen. Het is belangrijk dat je blij bent met wie je bent.

In deze tweede fase ga je aan de slag met zelfliefde en zelfacceptatie. Hoe kijk jij naar jezelf? Want de manier waarop jij naar jezelf kijkt heeft heel veel invloed in hou jij in het leven staat.
Je gaat ook kijken naar je eigen gedrag, waar wordt dit door getriggerd?
Door je bewust te zijn van jezelf en je gedrag kun je dichterbij jezelf komen. En dat is nodig om weer te vertrouwen op je gevoel.

RUST
Ervaar innerlijke rust

Als jij innerlijke rust ervaart zul je ook meer rust in je gezin ervaren. Er zal minder strijd zijn en er is meer ruimte om smane nieuwe herinneringen te maken.

In deze derde fase ga je op zoek naar jouw unieke formule voor innerlijke rust. De manier om innerlijke rust te ervaren is voor iedereen anders. Door te proeven aan verschillende manieren ontdek je wat voor jou wel werkt en wat voor jou averechts werkt.

DROMEN
Ontdek je mooiste leven

Als je weet hoe je weer kunt geloven in je kracht, weer kunt vertrouwen op je gevoel en als je innerlijke rust ervaart is er ruimte om stappen te zetten. Stappen naar jouw mooiste leven.

In het laatste deel van deze prachtige reis ga je diep naar binnen. Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat moet er veranderen om dit leven te kunnen leiden? Hoe komt het dat jij dit leven nu nog niet leidt?
Door middel van vragen en oefeningen wordt dit helder en zorg je ervoor dat het niet bij dromen blijft.

Ga je mee op reis?

Hoewel ik zeker weet dat je veel meer uit deze reis gaat halen als je de reis samen met mij doorloopt. Maar toch wil ik je de mogelijkheid geven om de reis zelfstandig te volgen. Kies je er achteraf alsnog voor om toch mijn hulp te willen ontvangen, dan kun je dat achteraf bijboeken voor € 597,-.

Veelgestelde vragen

Wanneer begint de cursus en tot wanneer duurt deze?
Het VIP-traject begint op maandag 13 juni en duurt in totaal 16 weken. Als je zelf aan de slag wilt kun je beginnen wanneer je wilt (De eerste mail wordt dan verzonden op 1 juni)

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Je hebt een jaar toegang tot de online omgeving van deze cursus, maar de cursus bestaat uit ebooks met heel veel informatie. Als je deze download kun je ook na het jaar nog aan de slag om de opdrachten nog een keer te doen.

Wat kost deze innerlijke reis?
Deze unieke innerlijke reis naar jezelf kost  € 777,- Als je kiest voor betaling in één keer. Óf € 277,- als je kiest voor het diy-traject.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja je kunt ook in 3 of 6 termijnen (bij VIP-traject) betalen.

Hoe krijg ik toegang tot de training?
Voor aanvang van de training ontvang je een mail met alle informatie die nodig is om toegang te krijgen tot de training.

Is deze cursus geschikt voor mij?
Deze cursus is geschikt voor jou als jij je niet volledig gelukkig voelt in het moederschap. Als jij niet de moeder bent die je graag zou willen zijn. Of als je nieuw bent in het moederschap en het moederschap wilt vormgeven vanuit je eigen kracht en op je eigen voorwaarden in plaats van je te laten beïnvloeden door de ideeën en meningen van anderen.

Wat heb ik nodig om deze training te kunnen volgen?
In deze training zitten creatieve opdrachten. Deze zijn erg toegankelijk en hiervoor heb je enkel nodig: pen, papier, tijdschriften, lijm en eventueel potloden en een schaar.

Zit er coaching bij? Heb ik de mogelijkheid om vragen te stellen?
Als je kiest voor het VIP-traject ontvang je ook coaching. Ik ben namelijk van mening dat het fijn is om iemend te hebben die je af en toe een spiegel voorhoudt en iemand die je accountable houdt. Dan haal je het meeste uit de training.
Deze training is dan ook inclusief 3 coachcalls via videobellen en 5/7 Whatsapp-coaching (op werkdagen de mogelijkheid om vragen te stellen en je ontvangt via Whatsapp regelmatig extra opdrachten om je nog meer uit je hoofd te halen).

Is het wel mogelijk om echt de diepte in te gaan met online-coaching?
ja dat is zeker mogelijk. Online coaching is net zo effectief als offline coaching.

Ik wil wel meedoen, maar nu is niet het juiste moment.
Maar wanneer is het dan wel het juiste moment om voor jezelf te kiezen? Is er niet altijd iets wat er tussenkomt? En is dat niet juist de reden waarom je deze training graag wilt volgen? Is het niet tijd om nu eindelijk eens voor jezelf te kiezen en ervoor te zorgen dat je weer rust vind, gelukkiger wordt?

Wat als ik het niet red binnen de 16 weken?
Heb jij gekozen voor het VIP-traject en kom je er gedurende het traject achter dat je  meer tijd nodig hebt kun je dit gewoon aangeven en verlengen we kosteloos de reis (tot maximaal zes maanden, anders blijf je op den duur uitstellen en verandert er nog niks)

Wat ontvang is als ik kies voor de diy variant?
Dan ontvang je toegang tot de online omgeving. Daar vind je de ebooks en informatie die je nodig hebt om deze training te kunnen volgen.

Wat ontvang ik als ik kies voor het VIP-traject?
Als jij kiest voor het VIP-traject dan ontvang je óók toegang tot de online omgeving. Daarnaast ontvang je een welkomstpakket én elke vier weken een magazine in je brievenbus waar alle opdrachten en extra informatie instaat.

Ik twijfel of heb nog een vraag, kan ik contact met je opnemen?
Natuurlijk is het mogelijk om je vragen te stellen en/of samen te kijken of dit traject iets voor jou is. Je mag me mailen, een Whatsapp sturen (0615450798) of een DM via instagram.