06 15 45 07 98 whatsapp info@wandaspaak.nl

Child Insight: Ontdek de oorzaak achter het gedrag van jouw kind

Je hebt je vast wel eens afgevraagd waarom er geen gebruiksaanwijzing bij je kind zit. Dat zou het zoveel makkelijker maken. Waarom reageert je kind zo fel als je iets van hem vraagt? Waarom is ze vaak zo dromerig? Waarom durft hij met zwemles niet door het gat te duiken?

Met Child Insight maak ik een unieke blauwdruk van jouw kind. Als het ware is dit een soort gebruiksaanwijzing waardoor jij je kind nog beter leert kennen en nog beter kunt begeleiden

Wil je als ouder meer inzicht krijgen in het gedrag van jouw kind?
Ben je er klaar mee om elke keer boos te worden, omdat je tegen een muur lijkt te praten? 
Ben je toe aan meer harmonie in je gezin?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Met Child Insight help ik moeders zoals jij om hun kind beter te begrijpen, zodat je beter kunt inspelen op hun behoeften en hun beter kunt begeleiden om volledig zichzelf te zijn. Door te kijken naar de unieke start van jouw kind, geef ik je waardevolle inzichten die jou kunnen helpen bij het opvoeden en begeleiden van jouw kind.

Om een blauwdruk van jouw kind te kunnen maken, maak ik gebruik van geboortepsychologie en human design.

“Het karakter wordt gevormd gedurende het leven, maar de wortels liggen er al vanaf ruim voor de geboorte.
Ieder kind verdient het om begrepen, gehoord en gezien te worden. Inzicht in de wortels van je kind is daarbij onmisbaar!”

Wat zijn geboortepatronen en wat is geboortepsychologie?

Geboortepatronen en geboortepsychologie zijn fascinerende gebieden die zich richten op de relatie tussen de geboorte-ervaring en het latere gedrag van een individu. Studies hebben aangetoond dat de omstandigheden rondom de geboorte een diepgaande invloed kunnen hebben op de persoonlijkheidsontwikkeling, de emotionele veerkracht en de gedragspatronen van een kind. Door deze patronen en psychologische aspecten te begrijpen, kun je als ouder beter inspelen op de behoeften van jouw kind en een ondersteunende omgeving creëren waarin ze kunnen gedijen.

Wat is Human Design?

Human Design is een krachtig systeem dat gebruikmaakt van astrologie, het chakra-systeem, de Kabbalah en de I Tjing om een blauwdruk te creëren van de energetische eigenschappen van een individu. Het biedt inzicht in de aangeboren talenten, communicatiestijlen, besluitvormingsstrategieën en meer. Door het Human Design van jouw kind te verkennen, kun je hun unieke aard en potentieel begrijpen, waardoor je hen effectiever kunt ondersteunen bij het navigeren door het leven.

Ontdek het potentieel van jouw kind

Krijg meer inzicht in het gedrag van jouw kind.
Leer je kind beter te begrijpen, waardoor je op een andere manier op hem en zijn gedrag zal reageren. Hierdoor onstaat er meer rust in huis. De band met je kind wordt (nog) sterker.
Ik analyseer de geboortepatronen, geboortepsychologie en het Human Design van jouw kind en vertaal deze informatie naar praktische tips en adviezen die je meteen kunt toepassen in de opvoeding en begeleiding. Of je nu vragen hebt over de emotionele ontwikkeling van jouw kind, hun leerstijlen wilt begrijpen of beter wilt communiceren met hen.

Ik help jou om voor eens en altijd een einde te maken aan de eeuwige strijd in huis met je kind. Ik laat je inzien dat het begrijpen van gedrag ervoor zorgt dat je kind zich gehoord en gezien voelt en zich daardoor ook heel anders zal gaan gedragen. Als jij laat blijken dat je jouw kind begrijpt, zal jouw kind minder hard hoeven te schreeuwen om gehoord te worden. Dit maakt dat er voor jullie beide meer rust komt en meer ruimte voor connectie en fijne herinneringen

Het Child Insight Magazine

De unieke blauwdruk van jouw kind ontvang je in de vorm van een (e)magazine. Een waardevol document voor jou als moeder om je kind beter te leren kennen en begrijpen. Én een waardevol document voor je kind als hij of zij iets ouder is om zichzelf beter te begrijpen. 

Wat vind je in het magazine:
– Een korte uitleg over geboortepsychologie, geboortepatronen en Human Design. 
– Welke geboortepatronen zijn van toepassing bij jouw kind.
– Uitgebreide uitleg per geboortepatroon en welke behoeften hieruit voort komen. 
– De Human Design-chart van jouw kind
– Uitgebreide uitleg over het Human Design van jouw kind. 

Je kunt ervoor kiezen om het magazine uit te breiden met:
– Het geboorteverhaal van jouw kind
– Een brief van jou aan jouw kind
Uiteraard krijg je van mij hulp bij het verwoorden hiervan.

Jouw (e)magazine wordt verzonden binnen 14 dagen na ontvangst van alle gegevens.

Werkwijze

Stap 1:

Je plaatst je bestelling en reserveert daarmee automatisch een plek. Zodra de betaling bij mij binnen is stuur ik je binnen 24 uur een uitgebreide vragenlijst.

Stap 2:

De vragenlijst vul je zo uitgebreid mogelijk in en stuur je binnen 1 week naar mij terug.

Stap 3:

Ik ga voor je aan de slag met het schrijven van de unieke blauwdruk van jouw kind. Heb je gekozen voor ‘Child Insight Extra’, dan heb jij nog de mogelijkheid om het geboorteverhaal te schrijven en een brief aan je kind. Ik ondersteun je hier de komende periode mee via WhatsApp en mail om er samen voor te zorgen dat het goed op papier komt te staan.

Stap 4:

Binnen twee weken na ontvangst van alle informatie wordt jouw (e)magazine verzonden
Heb je gekoen voor ‘Child Insight Extra’ dan kan het iets langer duren voordat je het Magazine ontvangt. Dat is natuurlijk deels afhankelijk van wanneer jij de brief en het geboorteverhaal af hebt. Maar ik ben ook afhankelijk van de drukker en de post om het magazine te drukken en te versturen. Ik houd je gedurende het proces uiteraard op de hoogte zodat je weet wanneer het magazine jouw kant op komt.