06 15 45 07 98 whatsapp info@wandaspaak.nl

Wat ik voor jou kan doen!

Dat je op deze pagina bent belandt betekend dat je graag hulp wilt. Je kind is onrustig, heeft moeite met slapen en/of je hebt het idee dat hij/zij moeite heeft met het verwerken van prikkels. Ik help je graag aan meer rust in huis en betere nachten. Ik help je om weer te kunnen genieten van je moederschap en dat je niet meer op je tandvlees hoeft te lopen en je enorme zorgen hoeft te maken om je kind.
Hieronder zie je wanneer je voor welk soort consult kiest. Kom je er niet uit? Vul dan onderstaand contactformulier in en beschrijf kort je vraag/situatie. Ik neem zsm contact met je op zodat we samen kunnen bekijken welk consult het meest geschikt is in jouw situatie.

Is jouw kind tussen 0-4 jaar?
Is je kind vaak onrustig? en/of
Huilt je baby veel? en/of
Heeft je kind moeite met slapen?

Dan kijk ik graag met je mee tijdens een slaapconsult. Ik kijk hierbij niet alleen naar het slapen, maar ook naar de factoren die het slapen in de weg kunnen staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onruststokers als reflux en koemelkallergie, maar ook naar de slaapomgeving en uiteraard kijk ik ook naar de prikkelverwerking. 

Klik op de knop hieronder om meer te lezen over de mogelijkheden van een slaapconsult.

Is jouw kind tussen 0-10 jaar?
Is je kind vaak onrustig? en/of
Kan je kind vanuit het niets ineens heel boos worden?
Heb je het idee dat hij vaak overprikkeld is? of
Heb je juist het idee dat je kind te weinig prikkels binnen krijgt?

Dan kijk ik graag met je mee tijdens een prikkelconsult. Ik geef je meer inzicht in prikkelverwerking en vooral in de prikkels die jouw kind op een dag binnen krijgt en ontvang je tips om je kind te helpen met ontprikkelen. En, afhankelijk van het gekozen consult, geef ik je tips om de prikkels op een dag te reguleren. 

Klik op de knop hieronder om meer te lezen over de mogelijkheden van een prikkelconsult.

Heb je nog vragen? Of wil je graag dat ik met je meekijk welk consult het beste aansluit bij jouw wensen en jouw situatie? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zsm contact met je op.

Onderwerp

10 + 3 =